Finantare de pana la 200.000 de euro pentru firmele care dezvolta senzori, componente electronice sau obiecte inteligente

motherboard-3406930_960_720.jpg

DIATOMIC, reteaua europeana a centrelor de inovare digitala, distribuie 1,5 milioane de euro pentru startup-urile si IMM-urilor care dezvolta componente electronice, senzori, obiecte inteligente pentru sectoarele sanatatii, agroalimentare si de productie. Afacerile pot aplica pana pe data de 15 iunie.

In cadrul programului pot aplica consortii formate din 2 sau 3 parteneri, din UE si din tarile asociate. Consortiile ar trebui sa reuneasca startup-uri sau IMM-uri care doresc sa digitalizeze sau sa dezvolte produse noi si furnizori de tehnologie (centre de cercetare in domeniul tehnologiei, universitati, etc) care pot sprijini afacerile pe parcursul experimentelor lor.

Bugetul pentru fiecare experiment poate varia de la 70.000 la 200.000 de euro. Fiecare partener poate sa primeasca finantare intre 20.000 si 100.000 de euro.

In urma evaluarii si selectiei, fiecare din cei care au aplicat va intra in programul DIATOMIC Design-Develop-Market care dureaza intre 9 si 15 luni.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.