Finantare prin PNDL pentru 7 noi contracte, la Botosani

phpThumb_generated_thumbnailjpg-3.jpg

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene, a semnat astazi, 24 noiembrie, la Botosani, 7 contracte de finantare pentru proiecte derulate prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL).

„Am semnat astazi contractele de finantare in valoare de 89 de milioane de lei pentru 7 proiecte de dezvoltare locala. stiu ca pentru administratia locala din judetul Botosani proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere sunt prioritare, de aceea am incredere ca investitiile vor aduce beneficii comunitatilor locale”, a declarat viceprim-ministrul Paul Stanescu.

Contractele se refera la finantarea unui proiect de reabilitare a unui pod, in valoare de 3,2 milioane lei, si a 6 proiecte de modernizare si consolidare a unor drumuri judetene.

Judetul Botosani are alocate, prin PNDL 2, fonduri in valoare de 841,79 de milioane de lei, aferente unui numar de 40 de contracte de finantare, care vizeaza 253 obiective. Dintre acestea, 32 de contracte de finantare sunt deja incheiat intre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) si beneficiarii fondurilor.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.