Finantare.ro organizeaza cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europeana, Iasi, 24, 25, 26 Iunie 2016

curs-expert-accesare-fonduri-europene.jpg

Programul de perfectionare (COR 242213) este organizat in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C. fosta C.N.F.P.A.) si se finalizeaza cu o diploma de absolvire recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei .

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati de accesarea fondurilor europene aferente perioadei de programare 2014 – 2020. Romania beneficiaza de fonduri europene in valoare de aproximativ 43 miliarde de euro, din care peste 22 miliarde de euro sunt alocate pentru politica de coeziune.

Examenul de absolvire va consta intr-o proba teoretica si una practica. Proba teoretica consta in rezolvarea unui test grila, iar cea practica presupune prezentarea in fata comisiei de evaluare a proiectului elaborat pe parcursul sesiunii de instruire.

TrainerOana Pascu
 
Beneficii:

  • Participarea la acest curs va ofera posibilitatea sa identificati nevoile pentru dezvoltarea proiectului, sa analizati programele lansate si sa stabiliti eligibilitatea ideii de proiect;
  • Veti analiza contextul de derulare a proiectului, a conditiilor financiare si veti identifica grupurile tinta eligibile;
  • Mai mult decat atat, acest curs este structurat astfel incat participantii sa lucreze chiar in timpul cursului la realizarea proiectelor;
  • Veti primi cele mai noi informatii din domeniu, referitoare la perioada actuala de programare a fondurilor structurale in tara noastra;
  • Veti invata cum sa lansati propunerea de proiect si cum sa redactati capitolele din cererea de finantare si din anexe si veti primi informatii avizate de la specialisti din domeniu.

Valoarea investitiei este de 470 RON.
Pentru grupurile de minim 3 persoane se acorda o reducere 70 RON/persoana.

Taxa de participare poate fi platita in doua transe si acopera toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, examinare, diplome. Taxa va fi achitata dupa semnarea contractului de formare profesionala.

Conditii de inscriere: participantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare finalizate cu diploma de licenta.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0755.935.332 sau scrieti-ne la adresa de email: [email protected].

Website: expert.finantare.ro

2 Replies to “Finantare.ro organizeaza cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europeana, Iasi, 24, 25, 26 Iunie 2016”

  1. Redactie spune:

    Buna ziua,

    Va multumim pentru interes. Nu exista online acest curs pentru ca este acreditat de ANC, iar Asociatia nu permite organizarea cursului online. Inca va mai puteti inscrie astazi la cel de la Iasi.

    O zi frumoasa!

  2. Robert spune:

    Buna ziua,
    As dori sa stiu daca exista un astfel de curs online?
    Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top