Finantari facile pentru IMM de la CEC Bank

cec-bank-logo.jpg

cec-bank-logoCEC Bank continua politica de sustinere a intreprinzatorilor tineri si lanseaza Creditul SRL-D 2014 in baza Conventiei incheiate cu Ministerul Economiei privind Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri. Astfel, CEC Bank acorda credite in lei din surse proprii, oferind clientilor multiple beneficii, precum: perioada de gratie de maximum 12 luni; garantii flexibile, prin acordarea unei garantii de catre stat, prin FNGCIMM, ce va acoperi 80% din valoarea creditului; modalitati de rambursare a creditului adaptate in functie de situatia economico-financiara a clientului; consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului.

Accesand Creditul SRL-D 2014, tinerii intreprinzatori vor beneficia de o structura de costuri simpla si avantajoasa: dobanda variabila, compusa din indicele ROBOR 6 luni, la care se adauga o marja de 3 p.p. (in prezent dobanda este de 5,93%); comision de analiza de 200 lei; comision de gestiune de 0,75% calculat la valoarea creditului si perceput la data efectuarii primei trageri din credit, iar ulterior anual, calculat ca procent din soldul creditului.

Dobanda se va modifica semestrial, in prima zi lucratoare a semestrului, in functie de evolutia indicelui de referinta ROBOR 6 luni. “Prin implicarea in acest Program si acordarea acestor finantari, CEC Bank intentioneaza sa isi consolideze rolul de sustinator real al dezvoltarii economice a Romaniei. Continuam astfel politica de sustinere a IMM-urilor si in special a tinerilor intreprinzatori, in vederea infiintarii si dezvoltarii de microintreprinderi“, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Mai multe detalii: Investitii.ro

One thought on “Finantari facile pentru IMM de la CEC Bank”

  1. vali spune:

    facile pe naiba, dureaza 6 luni sa obtii creditul de 10000 euro.
    birocratie la maxim .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.