Finantari pentru 40 de start-up-uri din Romania

tineri2.jpg

articol-economie-socialaS-a incheiat proiectul “Antreprenor – idei de afaceri de succes si dezvoltarea antreprenoriatului in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia” care a durat 10 luni.

La acest proiect multi-regional au participat 400 de tineri antreprenori care s-au inscris cu 59 de proiecte. Este vorba despre persoane intre 18 si 25 de ani inscrise in invatamantul superior, iar peste 50% dintre acestea sunt femei.

Castigatoare au fost 40 de start-up-uri finantate cu cate 10.000 de euro fonduri nerambursabile si s-au creat peste 80 de locuri de munca.

Ideile finantate apartin unor domenii precum IT, media si publicitate, design si arhitectura, comert, turism, industrii creative sau alte activitati recreative si distractive.

Persoanele din grupul tinta au participat la cursuri de formare profesionala in antreprenoriat, oferite gratuit in cadrul a 21 de sesiuni, care au inceput in luna martie si s-au incheiat in luna septembrie. Acestea au fost sustinute la Bucuresti si la Craiova, de formatori acreditati.

Proiectul a fost implementat in 7 judete: Gorj, Mehedinti, Valcea, Olt, Dolj, Bucuresti si Ilfov si a fost derulat de OTP Consulting Romania, companie membra a OTP Group, in parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.

Sursa:otpconsulting.ro

One thought on “Finantari pentru 40 de start-up-uri din Romania”

  1. corina spune:

    o lista cu proiectele care au primit finantare vedem si noi undeva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.