Firmele care creeaza locuri de munca pot primi bani de la buget daca depun proiectele in perioada 12-23 iunie

locuri-de-munca.jpg

Ministerul Finantelor a anuntat marti ca perioada de depunere a cererilor pentru finantarea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca este 12-23 iunie, suma alocata fiind 106,3 milioane lei.

Schema de ajutor de stat presupune acordarea de granturi de la bugetul de stat in vederea investitiilor care creeaza noi locuri de munca.

“Obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. 332/2014 il reprezinta dezvoltarea regionala prin sprijinirea investitiilor şi crearea de noi locuri de munca, prin acoradrea de sume sub forma de granturi, de la bugetul de stat, precum cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale”, se arata in comunicat.

Cererile de acord pentru finantare, insotite de documuntele justificative necesare in prima etapa de evaluare, se transmit prin poşta sau curier, cu solicitarea confirmarii de primire, sau se depun la Registratura generala a Ministerului Finantelor, mentionându-se pe plic “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014”.

“Ministerul Finantelor Publice finalizeaza prima etapa de evaluare a cererilor de acord pentru finantare in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data inchiderii sesiunii de depunere şi publica pe site rezultatul procesului de selectie”, se arata in comunicat.

Pentru firmele selectate, ministerul finalizeaza a doua etapa de evaluare in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data la care intreaga documentatie este completa.

Cererile de acord pentru finantare inregistrate in afara perioadei 12-23 iunie 2017 se restituie firmelor, fara a fi considerate ulterior in procesul de analiza.

Sursa: economica.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.