Fonduri de 120.000 dolari pentru startupuri- au inceput inscrierile la acceleratorul de idei de afaceri

dolari-pixabay.jpg

Antreprenorii romani cu idei inovatoare in zona de smart city se pot inscrie la acceleratorul de startupuri Techstars Dubai 2019, care ofera fonduri de pana la 120.000 de dolari pe echipa.

Potrivit organizatorlor, fondatorii de startupuri din intreaga lume pot aplica on-line AICI in procesul de selectie pentru editia 2019 a Techstars Dubai.

Acceleratorul cauta in special fondatori care dezvolta tehnologii de ultima generatie pentru viitoarele orase inteligente si folosesc aplicatii cum ar fi:

  • internet of things (IoT),
  • inteligenta artificiala,
  • realitate virtuala sau realitate augmentata,
  • big data,
  • machine vision,
  • blockchain,
  • fizica cuantica.

Antreprenorii si startupurile care vor fi selectate vor incepe programul de accelerare in 20 ianuarie 2019, iar in 18 aprilie isi vor putea prezenta ideile investitorilor in demo day.

Acceleratorul de afaceri Techstars Dubai, ajuns la a doua editie, ofera finantari de maximum 120.000 de dolari pe echipa si retine parti sociale de 6-10% din startupurile sustinute.

Anul trecut, a fost admis la Techstars Dubai si un startup romanesc: The Pole Society, care a creat o platforma prin care firmele işi pot afişa reclamele din birou direct pe panourile stradale.

Firma condusa de Bogdan Savonea a obtinut finantare de 120.000 de dolari de la Techstars si Ginco, unul dintre cele mai mari grupuri de companii din Orientul Mijlociu, pentru a realiza prima retea interconectata la nivel global de ecrane digitale indoor si outdoor. Sergiu Gruita, fost Media Manager Europe la P&G, si Matei Psatta, fost director de marketing Vola.ro si director de strategie digitala la Leo Burnett, s-au alaturat echipei The Pole Society.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.