Fonduri de 2 milioane de dolari pentru startupuri. Se mai fac inscrieri la MassChallenge Elvetia

Dolari_0.jpg

Startupuri din Europa, inclusiv din Romania, mai pot sa se inscrie pana pe 28 martie la competitia MassChallenge Switzerland, una din aripile europene ale acceleratorului de afaceri cu acelasi nume de la Boston, SUA.

In cadrul programului MassChallenge, startupurile vor avea la dispozitie finantari totale de peste 2 milioane de dolari, iar inscrierile se pot face online, AICI, pana pe 28 martie, ora 19.00, ora Europei Centrale si de Est (CET), adica 20.00, ora Romaniei.

Taxa de inscriere este de 99 de dolari, dar se pot face inscrieri gratuit cu codul STARTUS2018, potrivit unui anunt facut de reteaua europeana antrepreniriala StartUS.

In mai 2018 este programata anuntarea finalistilor, iar in iunie-octombrie se va desfasura programul de accelerare propriu-zis, in care startupurile vor putea lua contact si cu potentiali investitori si clienti.

In octombrie sau noiembrie ar urma sa se faca ceremonia de premiere.

De asemenea, pana pe 28 martie 2018 startupurile din domeniul alimentatiei se vor putea inscrie AICI si la o competitie partenera – EIT Food Accelerator Network with MassChallenge. in final, 40 de startupuri vor putea intra intr-un accelerator desfasurat simultan in mai multe locuri, iar la final vor putea obtine premii de maximum 180.000 de euro cash.

La inscriere, organizatorii percep o taxa de 99 de dolari, pentru a-i descuraja pe cei care nu sunt sificient de implicati si dornici de a participa.

Conditii de particiare principale pentru ambele sesiuni de inscriere: start-upurile sa fi atras mai putin de 500.000 de dolari finantari si sa fi avut venituri mai mici de 1 milion de dolari in ultimele 12 luni.

Acceleratorul de startupuri MassChallenge, cu sediul central la Boston, SUA, este unul dintre cele mai mari din lume.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.