1 milion de euro pentru startup-uri din tehnologie, la Cluj

tehnologie1.jpg

Acceleratorul de afaceri Spherik, de la Cluj-Napoca, a deschis o noua runda de inscrieri pentru editia din acest an a programului prin care ofera finantari totale de 1 milion de euro pentru pentru startup-urile care au in plan dezvoltarea globala la finalul programului si o structura de accelerare flexibila. Iata criteriile de selectie.

Startup-urile interesante pot aplica la program pe site-ul acceleratorului de afaceri pana in 1 mai.

“De la un an la altul am observat maturizarea echipelor care lanseaza startup-uri in Romania. La randul sau, Spherik Accelerator a evoluat odata cu piata si poate azi sa ofere un pachet complet de beneficii bazat pe nevoile echipelor selectate. Vorbim aici atat de mentorat si de asistenta in dezvoltarea de produse tech, cat si de acces in piata si scalare internationala. Banii pot fi, daca vin la momentul potrivit, catalizatorul care propulseaza un startup pe o traiectorie de crestere. 1 milion de euro pregatiti de investitorii nostri anul acesta au exact acest rol”, spune Dan Sturza, Managerul de Investitii al Spherik.

Anul acesta, echipa de mentori din cadrul Spherik numara peste 30 de persoane, incluzand investitori, oameni de afaceri si specialisti in tehnologie, precum Radu Georgescu, Serban Toader, Marius Ghenea, Sorin Mindrutescu, Cosmin Negrescu si Elisabeta Moraru. Programului de accelerare i s-au alaturat si companii internationale, ca parteneri, prin serviciile pe care le pun la dispozitia startup-urilor accelerate: KPMG, Google, Microsoft si GTS Telecom.

Printre startup-urile din portofoliul Spherik se numara Planable (castigatorul Startup Avalanche de la Techsylvania 2016), Printivate (start-up local achizitionat in toamna 2016 de 3DHubs), Primul Medic (platforma care permite accesul la sfaturi medicale) si Approd (aplicatie de reducere a birocratiei la infiintarea de societati comerciale).

Sursa: startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.