Fonduri europene 2020: Până la 25.000 euro și 10.000 Euro în 2 competiții pentru startup-uri

Bani-pixabay.jpg

Antreprenorii români cu startup-uri de tehnologie în domeniul agriculturii și alimentației pot obține noi finanțări europene, de maximum 25.000 de euro, și, respectiv, 10.000 de euro, în două acceleratoare de afaceri pentru care au început deja înscrierile online.

Idei de afaceri la EIT JumpStarter- 10.000 Euro

Românii cu idei de afaceri inovatoare în anumite domenii se pot înscrie AICI, la competiția EIT JumpStarter 2020, până pe data de 15 martie 2020 (ora 17.00, CET), a anunțat EIT Food Hub, printr-un mail transmis marți StartupCafe.ro.

Antreprenorii care vor fi acceptați vor primi menorat de business și vor avea șansa să obțină și o finanțare nerambursabilă de până la 10.000 de euro.

În această primăvară, vor fi organizate bootcamp-uri la Coimbra (Portugalia), Napoli (Italia), Liubliana (Slovenia), Riga (Letonia), Madrid (Spania), Varșovia (Poland), Belgrad (Serbia), Budapesta (Ungaria), Vilnius (Lituania), și Viena (Austria).Acest accelerator de afaceri se adresează inovatorilor care vor să-și scoată ideea din laborator pe piață, să capete noi competențe antreprenoriale și să-și valideze ideea de business.

  • sănătate
  • agrifood
  • materii prime
  • energie sustenabilă
  • mobilitate urbană
  • fabricare

EIT Food – Innovation Prize: max. 25.000 Euro

Printr-un mail transmis StartupCafe.ro, acceleratorul de afaceri european EIT Food îi invită pe antreprenorii români să aplice la competiția Innovation Prize, destinată startup-urilor cu tehnologii în domeniul agri-food. Înscrierile se fac online, AICI, până pe 19 aprilie 2020. Românii vor concura alături de antreprenori din alte 16 țări din sudul și sud-estul Europei, printre care: Spania, Italia, Polonia (anumite regiuni din aceste țări), Ungaria, Cehia sau Turcia.

Se caută firme early stage care îndeplinesc următoarele condiții de bază:

  • să fie startup în domeniul agrifood din țările eligibile
  • să aibă un produs sau serviciu inovator care ar putea să aducă o transformare sectorului agrifood, pentru a-l face mai sănătos, mai prietenos cu mediul și mai de încredere.

Cei 17 câștigători ai competițiilor naționale vor intra într-un bootcamp (octombrie 2020) și apoi se vor lupta în Marea Finală (noiembrie 2020) pentru 3 premii puse… Alte detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top