Fonduri europene pentru dezvoltarea unei ferme piscicole

pescuit.jpg

Prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, persoanele care doresc sa infiinteze o exploatatie piscicola sau sa dezvolte una deja existenta pot incasa intre 5.000 si 80.000 de euro, in functie de dimensiunea investitiei.

Perioada depunerii cererilor de finantare este inca deschisa iar doritorii pot aplica la acest sprijin pana pe 18 martie 2018. Suma total alocata pentru acest program este de 1,302 milioane de lei, adica 280.000 de euro. Suma de 80.000 de euro din acest plafon este alocata Investitiilor Teritoriale Integrate (ITI).

,,In cadrul prezentului apel de proiecte, cererile de finantare si documentele anexate vor fi introduse si respectiv atasate on line cu semnatura electronica in aplicatia electronica MySMIS2014, disponibila la adresa web http://www.fonduri-ue.ro/mysmis, doar in intervalul mentionat mai sus. In cadrul acestui apel, un solicitant poate depune o singura cerere de finantare’’, se precizeaza in anuntul publicat de Directia Generala de Pescuit – Autoritatea de Management pentru POPAM.

80.000 de euro, suma maxima alocata pe un proiect

Tot in anunt se mai precizeaza ca suma maxima pe care un beneficiar o poate incasa pentru un proiect de acest tip este de 80.000 de euro iar suma minima este de 5.000 de euro.

Sunt eligibile accesarii acestui sprijin intreprinderile mari, asociatiile, organizatiile de producatori cu activitate in domeniul acvaculturii si organismele stiintifice sau de invatamant superior publice / private, individual sau in parteneriat cu IMM-uri.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.