Fonduri Regio pentru Ambulatoriul integrat al Spitalului Municipal Campina

ambulanta1.jpg

ambulantaAgentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia a semnat un nou contract de finantare ce are ca obiectiv “Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Campina“.

Proiectul, al carui beneficiar este Municipiul Campina, se va derula pe o perioada de 12 luni si va fi finantat cu fonduri nerambursabile Regio in cadrul Axei prioritare 3 “Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de interventie 3.1 “Reabilitarea/ modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate”.

Contractul are o valoare totala de 11.397.056,52 lei, din care valoarea totala eligibila a proiectului este de 8.933.860,64 lei (7.593.781,54 lei reprezinta fonduri nerambursabile FEDR, 1.161.401,89 lei fonduri de la bugetul national, iar 178.677,21 lei cofinantarea eligibila a beneficiarului).

Ambulatoriul din cadrul Spitalului Municipal Campina ofera in prezent servicii medicale pentru urmatoarele specialitati: cardiologie, chirurgie, dermato-venerice, endocrinologie, medicina interna, neurologie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, ortopedie, ORL, pediatrie, recuperare, urologie, psihiatrie, planificare familiala, TBC, antirabic si oncologie. Cu sprijin financiar nerambursabil Regio vor fi efectuate lucrari de reabilitare si de modernizare a unitatii spitalicesti din municipiul Campina si, totodata, vor fi achizitionate echipamente performante de specialitate si aparatura medicala.

Pana in data de 28 aprilie 2014, in cadrul acestui domeniu major de interventie au fost semnate 10 contracte de finantare cu o valoare totala de peste 230 milioane de lei, din care asistenta nerambursabila este de peste 175 milioane de lei.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.