Fondurile structurale

Scriu aceste cateva randuri despre fondurile structurale, nu stiu ce ma apucat acum dupa atata timp.

Dar motivul este unul simplu. Am vrut sa colaborez cu o societate care se ocupa de realizarea acestui tip de proiecte. Nu am reusit sa colaborez, spunandu-mi ca nu am pregatirea necesara. Argumentele mele erau in favoare aratand ca am absolvit un master in doemniul managementului proiectelor, si cursuri CNFPA in domeniul comunicarii in proiecte , achizitii si manager de proiect cu fonduri structurale.

Oricum sunt de parere ca este un zid de care m-am lovit si pe care nu a putut sa- l fi penetrat prin nicio metoda care am incercat-o. Poate ma ajuta cineva, spunandu-mi ce ar fi trebuit sa arat sau ce imi mai este necesar. Am convingerea ca pot realiza acest tip  de munca si din analiza efectuata de mine este foarte utila firmelor si mediului de afaceri. Este una din modalitatile de a reusi pe plan profesional si a crea plus valoare.

Singura cale pentru antreprenori si patroni de a creste productivitatea, cifra de afaceri, competitivitatea produselor sau serviciilor lor in concurenta cu alte de piata interna si externa este realizarea acestor proiecte. Finantarile ii ajuta sa creeze locuri de munca si produse cu un ridicat grad al calitatii si tehnologiei incorporate.

Am speranta ca cineva imi va da un sfat sau o idee.

About Victor Andrei

Sunt absolvent de invatamant superior de lunga durata in cadrul UPB, promotia 1995, la facultatea Stiinta si Ingineria Materialelor, licentiat in domeniul Turnarii metalelor. Am studii de master in cadrul UPB, SNSPA Bucuresti masterul Managementul Proiectelor cu finantae europeana, iar in cadrul ASE Bucuresti masterul Managementul Riscului in Afaceri Internationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.