Fundraising în acțiune

Fundraising în acțiune – astăzi nu vorbim despre teorie, vorbim despre acțiune.

Iar în ultimele două luni, cei din echipa Fundației Comunitare Iași am pregătit o provocare pentru fundraiserii din Iași, pentru cauzele și inițiativele locale, pentru companii, pentru persoane publice și fizice. O provocare pentru întreaga comunitate: Swimathon.

Haide să vedem cum o contribuție de orice valoare contează și cum fiecare ban investit cum trebuie, poate aduce un impact direct în orașul nostru. Prin Swimathon Iași. Iată informația pe care am transmis-o pe toate canalele de comunicare accesibile nouă:

Swimathon Iasi are loc maine, vineri, 6 iulie, intre 15:00 si 18:30, la Ștrandul Municipal, cu peste 100 de inotatori persoane publice, reprezentati ai institutiilor sau companiilor locale, ai mediului ONG vor intra intr-o competitie pentru cele mai multe ture de bazin inotate, cei mai multi bani mobilizati ori cea mai tare galerie.

Banii mobilizati prin eveniment vor finanta implementarea celor 12 cauze din concurs, din care 4 ale Fundatiei Comunitare Iasi, proiecte ce vor stimula participarea civica, vor oferi iesenilor acces mai facil la servicii sociale ori de sanatate publica.

Astfel, îmi permit să vă lansez prin acest articol invitatia de a participa vineri la eveniment si a suține una din cele 4 cauze pentru care noi înotăm la Swimathon.

Contează pentru tine dezvoltarea generațiilor care vin în urma noastră și recunoașterea modelelor pozitive din rândul lor?

Susține programul YouthBank sau Fondul de Burse.

Observi spațiile publice uitate din Iași și îți dorești să le aduci la “viață”?

Susține Fondul de Revitalizare Urbană “Turnul Nostru”.

Noi credem și vrem să demonstrăm că “se poate”. Vrei să fii și tu una din persoanele care demonstrează acest lucru?

Susține Fondul “Ideile tale schimbă Iașul”.

Accepți provocarea noastră? Atunci, intră pe www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro și alocă o sumă pentru fiecare lungime de bazin parcursă de o echipă de înotători/ de un înotător sau oferă cu o sumă fixă pentru cauza care rezonează cu tine. Fii ambasadorul fondului pe care îl susții și vorbește despre implicarea ta și colegilor, prietenilor, partenerilor de afaceri. Fiecare contribuție contează, iar pe noi ne bucură să cunoaștem oamenii buni care se implică activ în comunitate.

Câteva nume sonore care înoata anul acesta la Swimathon Iași: Catalin Ivan, europarlamentar, Ciprian Paraschiv, director la DJTS Iasi, Carmen Olaru, director programe TVR Iasi, Florin Cojoc, calificat la Jocurile Paralimpice, proaspat medaliat cu aur la Campionatele Europene Paralimpice, proba de saritura in lungime, Costel Tiron, medaliat cu aur la Campionatul European al Penitenciarelor, antrenor si capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei – personalul administrativ din penitenciare, Sergiu Melinte, Presedinte ASEI (Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi), Andrei Moldoveanu, fost campion national la scrima (juniori), Gabriel Popescu, manager OMV, Irinel Stroea impreuna cu echipa Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Alături de aceștia, înoată echipe de oameni cu suflet mare din companii: Tester-Casa Auto, Provident, Softvision, Fructe Naive, Teos Cafe, Migdalin si Namogo.

Mâine facem valuri pentru Iași. Ești alături de noi?

About Alina Avatamanitei

De mai bine de 3 ani de zile activez în mediul non-guvernamental. Licențiată în marketing, am făcut parte din cea mai mare organizație non-guvernamentală de tineri din lume, condusă de tineri, care mi-a oferit experiență practică și un cadru propice în care să mă dezvolt în domeniul atragerii de fonduri. Facultatea (de Economie și Administrarea Afacerilor Iași) am terminat-o în iulie 2011. În prezent coordonez activitatea de fundraising în Fundația Comunitară Iași, unde am ocazia să mă implic și să văd concret ce înseamnă investiția în comunitate. Deși fundraisingul e un drum mai greu și lung, cu satisfacții pe termen îndepărtat, îmi place că am posibilitatea de a identifica și atrage resurse din medii diverse, pe care le putem apoi investi în cauzele importante pentru comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.