Gabriela Firea spune ca o OUG care vizeaza spitalul metropolitan Bucuresti-Ilfov urmeaza sa fie aprobata de Guvern

gabriela-firea.jpg

O ordonanta de urgenta care vizeaza transferul unui teren catre PMB pentru spitalul metropolitan Bucuresti-Ilfov urmeaza sa fie adoptata de Guvern, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

“Aseara tarziu, la aproape ora 23,00, si-a incheiat activitatea grupul de lucru interministerial, la care am participat si eu, la Guvern, si in care s-a stabilit textul ordonantei de urgenta prin care si ultima suprafata de teren care trebuie sa fie transferata de la Guvernul Romaniei, prin Ministerul de Finante, catre Primaria Generala a Capitalei, in zona de nord a Bucurestiului, va fi pana la urma transferata prin aceasta ordonanta de urgenta, care va intra incepand de astazi pe circuitul de avizare. (…) Pana la sfarsitul lunii, putem sa intram cu acest document in sedinta de Guvern”, a declarat Firea.

Potrivit acesteia, ulterior va fi demarat in regim de urgenta studiul de prefezabilitate. “Urmatorul pas va fi acela de demarare in regim de urgenta a studiului de prefezabilitate, prin intermediul caruia vom stabili foarte clar care este modalitatea de realizare a acestui spital metropolitan Bucuresti-Ilfov si, fireste, si pentru celelalte judete limitrofe, (…) modalitatea de realizare insemnand licitatie publica sau concesiune, (…) investitie totala din bugetul local al Primariei Generale sau atragerea unui investitor privat roman sau strain. Dar toate aceste informatii relevante vor reiesi practic din realizarea studiului de prefezabilitate, urmat de studiul de fezabilitate”, a mai afirmat Firea.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.