UPDATE GAL Alutus (Covasna) lanseaza o sesiune de depunere a proiectelor pentru 5 masuri PNDR

GAL_Alutus.jpg

GAL_AlutusUpdate 11 noiembrie: GAL Alutus Regio Egyesület anunta prelungirea datei limita de depunere a proiectelor in cadrul Masurii 41-125L Imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii pana la data de 20.11. 2013, ora 12.00.

In cadrul  Programului National de Dezvoltare Rurala, Axa IV LEADER, Grupul de Actiune Locala (GAL) Asociatia ALUTUS REGIO Egyesület invita potentialii beneficiari din comunele: Aita Mare, Arcus, Batani, Belin, Bixad, Bodoc, Bradut, Ghidfalau, Malnas, Micfalau, Valea Crisului, Varghis, respectiv din orasul Baraolt (masurile din Axa I) din judetul Covasna la sesiunea de depunere a proiectelor pe urmatoarele masuri:

Masura 41-122LImbunatatirea valorii economice a padurilor

Masura 41-123L – Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere

Masura 41-125LImbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii

Masura 41-312L – Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de microintreprinderi

Masura 41-313L – Incurajarea activitatilor turistice

Valabilitatea apelurilor: 10 octombrie 2013 – 10 noiembrie 2013.

Cererile de finantare se depun la biroul Asociatiei ALUTUS REGIO Egyesület, localitatea Baraolt, str. Minerilor, nr. 11/A, E1-04 (Centrul de Afaceri) , jud. Covasna, 525100,  in zilele lucratoare in intervalul orar 9-12.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masuriilor sunt cuprinse in Ghidul Solicitatantului, care poate fi accesat pe pagina de web a Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit: www.apdrp.ro. De asemenea, la sediul GAL este disponibila varianta electronica (pe suport CD/DVD) si varianta tiparita a Ghidului Solicitantului.

Informatii suplimentare se pot obtine pe pagina de web: www.alutusregio.ro, respectiv personal la biroul din Baraolt. Telefon: 0267-378988. Programul de lucru cu clientii: luni-vineri, intre orele 9-15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.