GAL Alutus Regio (Covasna) lanseaza o sesiune de depunere a proiectelor pentru 3 masuri PNDR

GAL_Alutus.jpg

GAL_AlutusIn cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala, Axa IV LEADER, Grupul de Actiune Locala (GAL) Asociatia ALUTUS REGIO Egyesület invita potentialii beneficiari din comunele: Aita Mare, Arcus, Batani, Belin, Bixad, Bodoc, Bradut, Ghidfalau, Malnas, Micfalau, Valea Crisului, Varghis, respectiv din orasul Baraolt (masurile din Axa I) din judetul Covasna la sesiunea de depunere a proiectelor pe urmatoarele masuri:

  • Masura 41-123LCresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere
  • Masura 41-312LSprijin pentru crearea si dezvoltarea de microintreprinderi
  • Masura 421 Implementarea proiectelor de cooperare

Valabilitatea apelurilor: 15.03.2014 – 15.04.2014.

Cererile de finantare se depun la biroul Asociatiei Alutus Regio Egyesület, localitatea Baraolt, str. Minerilor, nr. 11/A, E1-04 (Centrul de Afaceri), jud. Covasna, 525100,  in zilele lucratoare in intervalul orar 9-12.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masuriilor sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului, care poate fi accesat pe pagina de web a Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit: www.apdrp.ro.

De asemenea la sediul GAL este disponibil varianta electronica (pe suport CD/DVD) si varianta tiparita a Ghidului Solicitantului.

Informatii suplimentare se pot obtine pe pagina de web: www.alutusregio.ro, respectiv personal la biroul din Baraolt. Telefon: 0267-378.988. Programul de lucru cu clientii: luni-vineri, intre orele 9-15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.