GAL Valea Prutului lanseaza un nou apel de proiecte pentru Masura 121

Gal_Valea_Prutului.jpg

Gal_Valea_PrutuluiAsociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului, autorizat de Autoritatea de Management a PNDR pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare a teritoriului, aduce la cunostinta potentialor beneficiari din judetul Iasi, comunele: Andrieseni, Bivolari, Popricani, Probota, Roscani, Trifesti, Tiganasi, Victoria si comunele din judetul Botosani: Romanesti, Santa Mare, deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru masura 121 Infiintarea si modernizarea exploatatiilor agricole si piscicole.

Perioada de depunere a proiectelor: 17 – 27 martie 2015.

Locul de depunere a proiectelor: Proiectele se depun la sediul GAL Valea Prutului, com. Popricani, de luni-vineri, in intervalul orar 10.00 – 15.00.

Bugetul disponibil alocat acestui apel de selectie este de 199.630 euro.

Valoare minima nerambursabila finantata/proiect este 5.000 de euro.

Valoare maxima nerambursabila finantata/proiect este de 199.630 euro.

Contributie proprie (cofinantare)/proiect este de 50%.

Solicitanti trebuie sa indeplineasca criteriile de conformitate si eligibilitate din ultima versiune a ghidului  solicitantului aferent masurii 121, emise de AFIR disponibil pe site-ul http://www.afir.ro, ghidul masurii 41 si criteriile de selectie locale stabilite de GAL Valea Prutului disponibile in format electronic pe site-ul www.galvaleaprutului.ro. Informatiile detaliate aferente masurilor lansate sunt disponibile in format electronic (suport CD/DVD) sau pe suport tiparit la sediul GAL Valea Prutului din com. Popricani, jud. Iasi. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon/fax 0232.474.992, mobil – 0786.050.423, e-mail: [email protected] .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.