UPDATE! PO Capacitate Administrativa 2014-2020: Ghidul solicitantului si anexele, publicate spre consultare

note-and-pen-1429039-m.jpg

ghidUPDATE! A fost prelungita perioada de consultare pana la 1 aprilie 2015!

AM PO CA lanseaza, spre consultare publica, propunerea de Ghid al solicitantului impreuna cu anexele acestuia, respectiv Anexa 1 – Fisa de proiect, Anexa 2 – Cererea de finantare, Anexa 3 – Lista verificare administrativa si eligibilitate, Anexa 4 – Grila de evaluare tehnica si financiara, Anexa 5 – Formularul Specimen de semnaturi, Anexa 6 – Formular identificare financiara, Anexa 7 – Grafic estimativ CR, Anexa 8 – Lista cheltuielilor eligibile.

Pentru o mai buna intelegere, Ghidul a fost particularizat pentru cererea de proiecte IP1/2015, in cadrul careia vor fi depuse proiecte dezvoltate din Fise de proiect.

Proiectele vor fi depuse in cadrul Obiectivului specific (OS) 1.1 –  Dezvoltarea si introducerea de sisteme si standarde comune in administratia publica ce optimizeaza procesele decizionale orientate catre cetateni si mediul de afaceri in concordanta cu Strategia de Consolidare a Administratiei Publice.

Desi ghidul este particularizat pentru OS 1.1, acesta are o structura cadru pe care o veti regasi si pentru celelalte cereri de proiecte pe care AM le va lansa in cadrul PO CA 2014 – 2020, diferenta fiind data de prezenta Anexei 1 – Fisa de proiect.

In acest context, partile interesate sunt invitate sa se implice in procesul de consultare a ghidului, iar opiniile si contributiile la imbunatatirea acestui document sunt asteptate, pana la data de 1 aprilie 2015, pe adresa de e- mail:  [email protected].

Pentru vizualizarea documentelor, accesati acest link.

Sursa: AM PODCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.