Garanti Bank lanseaza un pachet de finantare dedicat femeilor antreprenor

Garanti_femei_afaceri.jpg

Garanti_femei_afaceriGaranti Bank a lansat campania “Zodia Succesului”, cu scopul de a veni in sprijinul companiilor mici si mijlocii care au femei in actionariat sau care detin pozitia de administrator.

Garanti Bank ofera femeilor antreprenor din toate sectoarele un pachet dedicat prin care vine in intampinarea nevoilor financiare ale acestora, sprijinindu-le fie sa inceapa o afacere, fie sa o creasca pe cea existenta. Pot beneficia de acesta oferta antreprenoarele care au proiecte de investitii sau care vor sa fie competitive pe plan local sau international prin extinderea afacerilor pe care le conduc.

Pe website-ul dedicat www.femeiantreprenor.ro, antreprenoarele pot gasi povesti inspirationale ale femeilor de afaceri, precum si detalii despre credite, depozite, documentatia necesara si alte informatii utile pentru deschiderea unui cont.

Noul pachet ofera femeilor antreprenor zero costuri pentru platile in RON, pentru primele trei luni, precum si zero costuri pentru emiterea cardurilor de debit. De asemenea, activarea Garanti Online – serviciul de internet banking al bancii – este gratuita, iar utilizarea lui nu presupune niciun cost lunar.

Garanti Bank are un portofoliu de 22.000 de clienti IMM, in crestere cu 20% in 2013 fata de 2012. Valoarea totala a imprumuturilor catre IMM-uri reprezinta 25% din portofoliul bancii. Majoritatea IMM-urilor conduse de femei, avand cont la Garanti Bank, activeaza in Bucuresti, Craiova, Covasna, Iasi si Galati. Aceste IMM-uri isi desfasoara activitatea in diverse sectoare: 37% in comert, 13% in servicii, 11% in productie, 10% in sanatate si asistenta sociala. 

“Femeile antreprenor au viziune, au un al saselea simt in a percepe schimbarile din piata, se adapteaza repede la fluctuatiile constante din mediul de business, sunt puternice si isi indeplinesc obiectivele. Prin noua noastra campanie – “Zodia Succesului” – dorim sa sprijinim femeile sa isi inceapa si sa isi dezvolte propriile afaceri deoarece credem cu tarie ca IMM-urile reprezinta motorul cresterii economice. Sprijinul vine atat prin ofertele speciale pe care le-am pregatit, cat si prin sfaturile practice primite de la alte femei din mediul de afaceri, in cadrul evenimentelelor pe care le vom organiza in mai multe orase”, spune Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.

Noul programul este sustinut printr-o aplicatie online pe pagina oficiala de Facebook a Garanti Bank, www.facebook.com/GarantiBankRomania, unde femeile de afaceri sunt invitate sa isi spuna povestile si sa devina modele care le vor inspira si pe alte femei sa devina antreprenoare, avand totodata sansa de a castiga o prezenta atractiva in revista BIZ.

In Romania, din peste 1,13 milioane de asociati sau actionari ai companiilor locale, ponderea femeilor este de 36% (in jur de 400.000), conform Oficiului National al Registrului Comertului.

Sursa: Garanti Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.