Garanti Leasing alege platforma software Charisma ERP

Garanti_LeasingGaranti Leasing, marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN, una dintre principalele companii de pe piata serviciilor financiar bancare din Romania, a ales solutia Charisma ERP oferita de TotalSoft pentru administrarea activitatilor si gestionarea resurselor acesteia. Proiectul a demarat cu o etapa de analiza de business urmand a se finaliza in luna septembrie 2011.

Platforma software va contine, pe langa sistemul Charisma ERP specific verticalei de leasing, si o componenta de business intelligence, aplicatia Charisma Analyzer, o solutie de document management, Charisma Document Management, precum si solutia de self service, e-Care, destinata  unei comunicari rapide si eficiente intre organizatie si partenerii de afaceri.

Am ales Charisma ERP in urma unui proces de ofertare complex, la care au participat multe companii cunoscute din piata IT. Aceasta solutie s-a dovedit a fi cea mai apropiata de nevoile de business ale companiei noastre, raspunzand dinamicii existente in momentul de fata pe piata de leasing”, a declarat Okan Yurtsever, Director General Garanti Leasing.

Alegerea Garanti Leasing intareste pozitia dominanta pe care Charisma a dobandit-o pe piata serviciilor financiare. Am toata convingerea ca solutia noastra, prin experienta si numarul mare de implementari pe care le-am avut in ultimii ani, va oferi un suport strategic pentru dezvoltarea operatiunilor de leasing financiar si operational desfasurate de Garanti Leasing”, a declarat Liviu Dan Dragan, CEO TotalSoft.

Solutia Charisma ERP este clasificata de catre KPMG ca unul dintre primii 10 furnizori de software de leasing la nivel mondial. Sistemul este adoptat de companii multinationale din: Austria, Italia, Grecia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Ucraina, Rusia, Albania, Senegal sau Republica Moldova.
Cota de piata de aproape 85% inregistrata de Charisma ERP in domeniul serviciilor financiare (leasing, credit, rate) este rezultatul direct al unei investitii continue in produs, impusa de cresterea accelerata a domeniului in Romania, in perioada 2005 – 2009.

La nivel local, peste 400 de companii nationale si 60 de grupuri multinationale, a caror cifra de afaceri insumata depaseste 20% din PIB-ul Romaniei, lucreaza cu sistemul Charisma ERP.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager; [email protected]; 0744 89 86 20.

Despre Grupul Garanti

Grupul Garanti cuprinde Garanti Bank, cu o experienta de peste 12 ani pe piata bancara din Romania, si trei institutii financiare non-bancare integrate la sfarsitul anului 2010: Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive Leasing IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functioneaza Domenia Credit IFN SA).

Parte a grupului Garanti in Romania, Garanti Leasing completeaza gama de produse si servicii financiare a grupului cu produse specifice activitatii de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente si imobiliar -, sale & lease-back, precum si leasing operational.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.