Participare la Conferinta FinantareRO – Criza in proiecte sau …proiectele in criza?

logo_eupcCea de-a doua editie a Conferintei Finantare.ro s-a incheiat la Iasi, pe 8 aprilie a.c.

Ilie Dragan, senior consulting la EUPC a sustinut workshopul cu tema „Criza in proiecte sau …proiectele in criza?”, cu accent pe efectele vizibile si invizibile pe care astfel de perioade le au asupra afacerilor cu finantare europeana.

Ilie Dragan activeaza in piata de management de proiect din 1999, din anul 2005 fiind PMP. Un an mai tarziu, Ilie Dragan a fondat European Project Consulting , firma de consultanta ce activeaza in domeniul fondurilor europene, managementului de proiect si al pregatirii profesionale, cu activitate in tara si strainatate.

EUPC este distribuitor unic pentru Romania al produselor si serviciilor RMC Project Management.

Conferinta Finantare.ro este cel mai mare eveniment de business din Iasi, ultima sa editie aducand laolalta peste 150 de participanti si speakeri.

Ilie Dragan, alaturi de Marius Ghenea, Peter Barta, Gabriel Biris, Bogdanel Budeanu, Codrin Nicolau, Augustin Purnus, Ana Maria Andronic, Tudor Ciumara, Gabriel Mardarasevici, Nicusor Paduraru, Dumitru Oprea, Tudor Pitulac, Paul Eduard Kmen, Cristian Paun, Sever Avram, Cristian Nacu, Iulian Basu, Emil Popa, Florin Anghel, Radu Merica promoveaza, in spiritul evenimentului, cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.