Generatia antreprenorilor STEPS

diploma2.jpg

Absolventii cursurilor de antreprenoriat cu know-how britanic pasesc in lumea afacerilor, pregatiti sa faca fata provocarilor statutului de intreprinzator privat.

Bilantul ultimelor trei luni confirma utilitatea cursurilor de antreprenoriat desfasurate in cadrul proiectului “Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formare profesionala a intreprinzatorilor din Romania – STEPS“, precum si largul interes de care acestea de bucura in randurile grupului tinta. Astfel, in perioada ianuarie-aprilie, 36 dintre absolventii programului de pregatire au demarat afaceri private. Ei se adauga astfel absolventilor care deja erau intreprinzatori privati si manageri, coaguland astfel o adevarata comunitate a antreprenorilor STEPS.

Cursurile de pregatire in antreprenoriat au la baza o programa moderna, in care elementele ce tin de specificul national al mediului de afaceri se combina cu know-how-ul asigurat de partenerul britanic din proiect, firma de consultanta MSK Global Training. Alaturi de partenerul principal, Institutul Roman de Cercetari Economico-Sociale si Sondaje (IRECSON), acesta a conceput un program dinamic si interactiv de training, menit sa ofere celor interesati sa devina antreprenori informatiile necesare reusitei.

Finantat din Fondul Social European prin POS DRU 2007-2013, AP 3, DMI 3, proiectul “Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formare profesionala a intreprinzatorilor din Romania – STEPS” prevede ca activitati in anul 2012 organizarea de seminarii de informare si de noi cicluri de cursuri, urmatorul curs fiind planificat sa inceapa in luna septembrie a.c.

Informatii detaliate despre cursuri, programa si conditii de participare sunt disponibile pe website-ul www.antreprenor-pascupas.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.