Ghidul solicitantilor de finantari nerambursabile din bugetul judetean Iasi pe 2016

cj.jpeg

fonduri-europeneConsiliul Judetean (CJ) Iasi a elaborat Ghidul solicitantului in vederea acordarii de finantari nerambursabile in anul 2016, din bugetul judetului, pentru activitati nonprofit de interes judetean, exclusiv pentru proiecte culturale si proiecte sociale. Potrivit acestui ghid, intervalul este cuprins intre data semnarii contractului de finantare si cel tarziu data de 4 noiembrie 2016.

Finantarile nerambursabile acordate se vor utiliza numai pentru proiecte de interes public judetean, initiate si organizate de catre solicitanti, in completarea veniturilor proprii si a celor din surse atrase. In cererea de finantare nerambursabila este obligatorie precizarea surselor atrase, provenienta si valoarea. Parteneri ai solicitantului pot fi persoane fizice sau juridice fara scop patrimonial, asociatii ori fundatii constituite conform legii sau culte religioase recunoscute conform legii, care depun o propunere de proiect”, se arata in ghidul de finantare.

In ceea ce priveste eligibilitatea, nu exista nicio restrictie referitoare la valoarea totala a proiectului, dar se va incadra in limita maxima fixata ulterior.

In schimb, finantarile nerambursabile vor fi insotite de o contributie, in numerar, din partea beneficiarului, alcatuita din cofinantarea de minim 10% din valoarea totala eligibila a proiectului si din valoarea totala neeligibila a proiectului.

Proiectele culturale care pot primi finantari nerambursabile din bugetul CJ Iasi sunt cele de cultura scrisa, cu exceptia tipariturilor de informare publicitara, publicatiilor de moda, de decoratiuni interioare, de sport, de informare din domeniul televiziunii si al radiodifuziunii, cotidienelor sau periodicelor, almanahurilor, horoscoapelor, calendarelor sau celor destinate jocurilor de noroc.

Sursa: Consiliul Judetean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top