Granturi pentru dezvoltarea organizationala a Think Tank-urilor

open-society-institute.png

Fondul Open Society Think Tank ofera granturi de dezvoltare organizationala pentru Think Tank-uri independente care activeaza in Albania, Bosnia si Hertegovina, Georgia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia si Ucraina.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 16.02.2015
Buget: nespecificat

open-society-instituteScopul acestor granturi pentru dezvoltare organizationala este de a sprijini activitatea si modul de functionare a Think Thank-urilor in cadrul a trei domenii specifice:

  • Calitatea produselor de cercetare cuprinde mecanisme de evaluare externa si interna a productiei scrise si dezvoltarea si alegerea diferitelor metode si formate de cercetare pentru realizarea analizei.
  • Capacitatea de comunicare si advocacy se ocupa de modul in care organizatiile prezinta publicului concluziile lor, pe cine aleg ca grup tinta si ce abordari si unelte folosesc in acest scop.
  • Dezvoltarea interna si guvernarea are ca preocupare modul in care Think Tank-urile functioneaza ca organizatie non-profit si include recrutarea personalului si retentia; compozitia si functionarea organelor de conducere (cum ar fi un consiliu de conducere sau consultativ); si problemele de planificare strategica, de strangere de fonduri si sustenabilitatea.

Un grant de dezvoltare organizationala poate acoperi de la unul pana la toate cele trei domenii pe o perioada de unu pana la trei ani in functie de cererile aplicantului, meritul proiectului, precum si timpul necesar implementarii modificarilor necesare.

Termen limita: 16 februarie 2015.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului
Ghidul solicitantului

Sursa: Stiriong.ro
Finantator: Open Society Foundations

[caseta-final-fise] 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.