Granturile Asociatiei Ziua Solidara pentru proiecte sociale din Republica Moldova

copii_scoala.jpg

Asociatia Ziua Solidara, sustinuta de “Gas Natural Fenosa”, acorda finantari asociatiilor, entitatilor si institutiilor educative care dezvolta proiecte cu caracter social in sfera invatamantului mediu si superior pentru anul 2014, pe teritoriul Republicii Moldova.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 20.02.2014
Buget: 150.000 euro

copii_scoalaObiective specifice

Asociatia Ziua Solidara isi propune sa contribuie la formarea copiilor si tinerilor, pilonii de baza in dezvoltarea societatii. In acest scop, a lansat o cerere de oferte pentru sustinerea financiara a proiectelor sociale.

Pe langa ajutorul banesc direct, asociatia poate contribui cu ajutor aditional in forma de echipamente si cantina scolara, alocatii pentru carti, cheltuieli de transport si de trai pentru elevii care vor deveni bursieri.

Solicitanti eligibili

Pot participa ONG-urile si institutiile de invatamant care indeplinesc urmatoarele conditii:

  • Sa fie constituite legal, sa fie inregistrate si sa dispuna de sediu social permanent in Republica Moldova;
  • Sa nu urmareasca scop de profit prin proiectul Ziua Solidara;
  • Solvabilitate acreditata: sa prezinte probe despre experienta acumulata in tara; in mod special se vor evalua pozitiv anii de experienta in sfera educatiei/instruirii, formarii si sustinerea consolidarii actorilor locali.
  • Sa dispuna de capacitati si structura, suficiente pentru a asigura obiectivele programului.
  • Sa aiba impact social: sa raspunda nevoilor celor mai vulnerabile grupuri si sa contina actiunicu un impact potential pozitiv asupra acestora.
  • Derularea in raza de activitate a “Gas Natural Fenosa” in Republica Moldova: municipiul Chisinau, Telenesti, Orhei, Calarasi, Straseni, Criuleni, Nisporeni, Ialoveni, Anenii Noi, Hancesti, Causeni, Stefan Voda, Leova, Cimislia, Comrat, Cantemir, Cahul, Taraclia si Vulcanesti.

Vor avea prioritate proiectelor promovate direct de catre institutiile de invatamant, axate pe prevenirea abandonului scolar si care asigura cicluri complete de instruire.

Conditii de finantare

Asociatia Ziua Solidara va putea finanta unul sau mai multe proiecte, in totalitate ori partial, cu un buget de executare de maxim 150.000 euro.

Termen-limita

Entitatile interesate vor expedia solicitarile de aplicare conform formularului de participare prin posta electronica la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected] sau pe un suport digital (CD-ROM) la urmatoarea adresa postala: DIA SOLIDARIO, Gas Natural Fenosa, str. A.Doga nr.4, 2024 municipiul Chisinau, Republica Moldova.

Data limita pentru aplicare este 20 februarie 2014.

Nu se vor admite solicitari expediate prin alte mijloace. Nu se vor accepta solicitari de aplicare dupa expirarea acestui termen.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Formular de inscriere (PDF)

Regulamentul programului (PDF)

Finantator: Gas Natural Fenosa

Sursa: Gas Natural Fenosa

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.