Guvernul a aprobat bugetul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM si un ajutor de stat de aproximativ 174 de milioane de lei pentru facilitarea inchiderii unor mine

bani-bani-300x180.jpg

baniGuvernul a aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2014 al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S.A. – I.F.N.. Potrivit sursei citate, veniturile totale sunt estimate la 271.3 milioane lei iar cheltuielile totale, la 183, 5 milioane lei. Totodata, a fost aprobat si un memorandum prin care se propune suplimentarea cu 10 salariati a numarului de personal de specialitate al institutiei, cu incadrarea in cheltuielile de natura salariala aferente, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Tot in sedinta de miercuri, Guvernul a adoptat o hotarare privind aprobarea acordarii ajutorului de stat pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive din cadrul Societatii Nationale de Inchideri Mine Valea Jiului – S.A. Petrosani, pentru anul 2014. Potrivit unui comunicat al Executivului, actul normativ aproba cheltuielile necesare inchiderii exploatarilor miniere Petrila, Paroseni si Uricani. Ajutorul de stat, in suma totala de 173,9 milioane de lei pentru anul 2014, este suportat integral de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Economiei – Departamentul pentru Energie.

Mai multe detalii: Hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.