Guvernul sustine ca POSDRU este deblocat si cauta solutii pentru reluarea platilor anul acesta

guvern-Romania.jpg

Consilierul premierului pe problematica fondurilor europene, Eugen Teodorovici, a dat asigurari ca POSDRU a fost deblocat, reluarea trimiterii cererilor de rambursare, cu o corectie de 25%, fiind prima etapa, iar Guvernul cauta solutii pentru reluarea platilor catre beneficiari pana la finele anului.

Avand in vedere numarul foarte mic de cereri de rambursare care au fost procesate pe baza procedurilor imbunatatite, este prea devreme pentru a fi siguri in privinta eficientei verificarilor de administrare. Prin urmare, va fi necesara o noua misiune de audit odata ce vor exista suficiente dovezi ce pot fi supuse auditului pentru a evalua eficienta procedurilor imbunatatite de verificari de administrare. Se prevede ca aceasta misiune sa se desfasoare in primul trimestru al anului 2013. (…) Plata acestei de-a doua cereri de plata (precum si a cererilor ulterioare) ar trebui sa se faca odata ce se confirma impactul pozitiv al imbunatatirilor de sistem mentionate mai sus“, se arata in scrisoarea transmisa autoritatilor romane.

Mai multe detalii: Mediafax

2 thoughts on “Guvernul sustine ca POSDRU este deblocat si cauta solutii pentru reluarea platilor anul acesta”

  1. alex sima spune:

    daca trebuie facute corectii de 25% din buget si beneficiarii trebuie sa dea inapoi 25% din banii primiti !!!???? cine da inapoi la POSDRU 25% banii dati la bugetul de stat ?

  2. alex sima spune:

    daca trebuie facute corectii de 25% din buget si beneficiarii trebuie sa dea inapoi 25% din banii primiti !!!???? cine da inapoi la POSDRU 25% banii dati la bugetul de stat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.