Holstebro – Danemarca, in cautare de parteneri pentru “Actiuni pregatitoare in domeniul sportului”

Holstebro.jpg

HolstebroMunicipalitatea Holstebro are o experienta indelungata in proiecte legate de activitati sportive, fiind initiatoarea unui program-pilot care pune accente pe cooperarea dintre scoli si cluburile sportive.

Acestea din urma functioneaza ca niste centre after-school unde elevii merg si desfasoara diverse activitati, pana cand vin parinti sa-i ia, dupa munca.

Mai nou, localitatea daneza a initiat un proiect in valoare de 800.000 de euro, finantat din fonduri europene, componenta “Actiuni pregatitoare: Parteneriate europene in domeniul sportului”.

In acest sens, municipalitatea Holstebro doreste sa stabileasca legaturi cu cel putin patru parteneri europeni care au experienta in proiecte legate de activitatile sportive.

Acestea pot fi autoritati publice, ONG-uri sau institutii de invatamant care au programe sistematice legate de activitati fizice.

Activitatile derulate prin acest proiect includ:

  • Un program de mobilitati pentru voluntari, antrenori si alte persoane implicate in proiect, care vor impartasi experientele lor privitoare la buna guvernare si dezvoltarea carierelor duale;
  • Dezvoltarea de strategii pentru cooperarea cu alti actori sociali, pentru a sprijini dubla cariera pentru atleti, in conformitate cu normele europene.

Termenul-limita pentru exprimarea interesului: 5 iulie 2013.

Puteti obtine informatii suplimentare de la Mikael Jensen, manager de proiect: Nupark 51, 7500 Holstebro, Tel: +45/223.947.51, e-mail: [email protected].

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.