Lista proiectelor finantate in 2013, prin Programul de cooperare Elvetiano-Roman

Elvetia_steag.jpg

Elvetia_steagModel de parteneriat de servicii mobile pentru comunitatile rurale dezavantajate, Predarea Informaticii pentru o Societate Sustenabila, Academia Muzicala Sighisoara – sunt doar cateva dintre proiectele selectate pentru finantare in 2013, prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.

Proiectele sunt dezvoltate de catre organizatii neguvernamentale, de cele mai multe ori in parteneriat, fie cu alte ONG-uri, fie cu autoritati/institutii romane locale si centrale, dar in mod obligatoriu impreuna cu un partener elvetian.

Acestea vizeaza activitati din sfera educatiei, protectiei mediului, culturii, accesului social si dezvoltarii comunitare, totalizand peste 3.000.000 de franci elvetieni (CHF).

In ce priveste suma de grant, aceasta poate fi intre 10.000 CHF si 100.000 CHF pentru granturile mici si intre 100.001 CHF si 250.000 CHF pentru granturile mari. Durata unui proiect poate fi intre 18 si 36 de luni.

Programul de cooperare Elvetiano-Roman isi propune sa contribuie la reducerea disparitatilor economice si sociale dintre Romania si alte tari din UE mai avansate (tari din UE extinsa), si sa contribuie, in interiorul Romaniei, la reducerea disparitatilor economice si sociale dintre centrele urbane dinamice si regiunile periferice structural mai slabe.

Document anexat:
Lista proiectelor finantate in 2013 (PDF)

Sursa: FDSC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.