Hotelul plutitor Bella Marina din Jurilovca, in centrul unei anchete. DNA ii acuza pe reprezentantii firmei de fraudarea fondurilor europene

646x404-2.jpg

Modul in care s-au folosit banii europeni pentru un proiectul unui Hotel plutitor in Jurliovca a facut obiectul unei anchete DNA. Procurorii i-au trimis in judecata pe reprezentantii firmei pentru evaziune fiscala si spalare a banilor.

“Hotelul plutitor Bella Marina**** este locul ideal pentru o vacanta mai mult decat relaxanta si este situat intr-un cadru natural de exceptie, in Miniportul comunei Jurilovca, localitatea Jurilovca, zona de sud pe canalul Central, Judetul Tulcea unde va asteapta si va ofera 104 locuri de cazare distribuite in 49 de camere confortabile si 4 apartamente cu un design modern”, se arata pe site-ul oficial al hotelului.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, administratorului SC Lucia Inter Tour SRL Constanta, Eugen Munteanu, pentru savarsirea infractiunilor de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, in forma continuata, evaziune fiscala in forma continuata si spalare a banilor in forma continuata. De asemenea, SC Lucia Inter Tour SRL a fost trimisa in judecata pentru savarsirea infractiunilor acelorasi infractiuni.

Un alt administrator, Bogdan-Valeriu Trupina, si firma sa SC Metal Engineering SRL sunt acuzati de complicitate la folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, in forma continuata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare a banilor in forma continuata.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.