Palatului Universitatii din Bucuresti ar putea fi reabilitat. Cat va cheltui Primaria Capitalei

646x404-3.jpg

Primaria Capitalei ar putea investi pentru reabilitarea Palatului Universitatii din Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare care urmeaza sa fie analizat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Lucrarea, in valoare de 83,64 milioane de lei, ar urma sa fie finantata, in proportie de 50%, din fonduri aprobate anual cu aceasta destinatie in bugetele locale, sub forma de grant.

Cealalta jumatate a finantarii ar urma sa fie asigurata din bugetul local, cu recuperarea sumelor in conditiile legii privind masuri de crestere a calitatii cladirilor.

Proiectul de hotarare a fost intocmit tinand cont de adresa Universitatii Bucuresti, prin care aceasta solicita sustinere financiara in vederea executarii lucrarilor de reabilitare a fatadelor, invelitorilor si amenajarilor conexe din curtea interioara.

Institutia de invatamant superior a solicitat sprijin din partea primariei, in conditiile in care suma necesara reprezinta cica 25% din bugetul institutiei pe anul in curs, potrivit proiectului.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.