Importanta prezentei unui mentor in viata antreprenorilor

strangere-de-mana.jpg

strangere de manaIn afacerile pe care le conduc, antreprenorii trebuie sa ia zilnic decizii importante. De aceea, e bine ca, din cand in cand, sa apeleze la un mentor care sa ii ajute in procesul de management si care sa ii calauzeasca atunci cand vor sa asculte si alte pareri. A gasi insa mentorul potrivit nu este un lucru chiar la indemana oricui.

Pentru a apela la mentorul de care ai tu nevoie, trebuie mai intai sa te intrebi cine vrei sa devii. Cine esti tu, ce anume te defineste, care sunt obiectivele tale profesionale si personale… iata intrebarile la care trebuie sa gasesti raspunsul. Imagineaza-te cum ti-ar placea sa te vezi peste 10 sau 20 de ani. Vei sti astfel ce sa ii ceri mentorului tau.

Dupa ce ti-ai desenat o harta a devenirii tale, fa alegerea potrivita si incearca sa identifici cine va fi mentorul tau. Cauta mentorul care este 100% dedicat, implicat si de la care ai ce invata. De asemenea, tu trebuie sa fii implicat si sa participi trup si suflet la sesiunile de mentorat pentru a obtine rezultatele dorite.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.