In atentia beneficiarilor POP 2007-2013

 

contracteAvand in vedere perioada scurta pentru implementarea Programului Operational pentru Pescuit 2007-2013, aducem la cunostinta beneficiarilor POP 2007-2013, ca declaratiile de esalonare rectificative vor fi acceptate numai in cazul in care vor fi insotite de o nota justificativa fundamentata pe motive intemeiate care sa sustina rectificarea.

In conformitate cu prevederile art. 4.1 alin.1 paragraful 3 coroborat cu prevederile art. 4.2 alin.3 din Anexa I la Contractul de finantare si in functie de monitorizarea efectiva a stadiilor de implementare a contractelor – AM POP poate NOTIFICA beneficiarul in sensul necesitatii urgentarii depunerii cererilor de rambursare, sub sanctiunea rezilierii contractelor si respectiv cu recuperarea sumelor deja acordate.

De asemenea, in masura in care exista rapoarte, concluzii, recomandari formulate de Comisie, legate de situatia cererilor de rambursare/efectuarea platilor, in temeiul art. 4.3 AM POP poate lua anumite decizii, inclusiv legate de modificarea depunerii cererilor de rambursare, in sensul urgentarii platilor.

Sursa: AM Programul Operational pentru Pescuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.