Inca o saptamana mai poti aplica pentru Programul MOL de Promovare a Talentelor

afis_ro_k.jpg

Fundatia Pentru Comunitate in colaborare cu MOL Romania deruleaza editia a 12-a, 2017 al PROGRAMULUI MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR, la care se pot inscrie elevi nascuti intre anii 1999 si 2009 inclusiv, si echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la scoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistica din Romania, cu elevi din categoria de varsta sus mentionata, care au obtinut rezultate foarte bune la concursuri nationale si internationale in domeniul sportiv sau artistic si au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea si continuarea carierei.

Dosarele complete vor fi evaluate de un juriu de specialitate format din personalitati ale lumii sportive si artistice, care va acorda punctajul in functie de performantele, respectiv situatia sociala a participantilor. Lista castigatorilor va fi aprobata de consiliul director al Fundatiei Pentru Comunitate. Fundatia va informa solicitantii castigatori in scris (prin e-mail sau posta) asupra rezultatului, dupa care va incheia contracte cu ei. Castigatorii vor primi sponsorizarea doar dupa semnarea si returnarea contractului de sponsorizare cu anexele cerute.

Volumul total al sponsorizarilor: 350.000 lei, din care 160.000 lei in domeniul sporturilor, 120.000 lei in domeniul artelor si 70.000 lei pentru categoria de varsta de peste 18 ani.

Ghidul programului si formularele concursului se gasesc pe site-ul www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.

Rezultatele vor fi publicate pana la data de 15 august 2017, iar castigatorii vor fi instiintati in scris pana pe 30 august 2017. Informatii si detalii suplimentare se pot obtine sunand la numarul 0752-018760 (in zilele lucratoare, intre orele 10.00-17.00) sau scriind pe adresa de e-mail [email protected]

Sursa: stiriong.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.