Incep inscrierile in cadrul programului pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului

mestesug-olarit.jpg

targ-mestesugariVesti bune pentru IMM-urile din Romania interesate de programul national cu finantare nerambursabila prin care isi pot promova gratuit produsele proprii in cadrul a 8 Targuri Regionale pentru artizanat si mestesuguri.

Reprezentantii AIPPIMM au anuntat ca aplicatia de inscriere online va fi deschisa incepand cu data de 12 octombrie 2015, ora 10.00.

Programul isi propune sa stimuleze dezvoltarea micii industrii din Romania si, in general, sa protejeze meseriile care presupun un numar mare de operatii executate manual in practicarea lor si relansarea serviciilor si a produselor realizate.

Pot beneficia de program: intreprinderi mici si mijlocii, respectiv societatile comerciale, societatile cooperative, inclusiv societatile cooperative mestesugaresti mixte, persoanele fizice autorizate care desfasoara activitati economice in mod independent, intreprinderile individuale, intreprinderile familiale si asociatiile profesionale sau fundatiile.

Beneficiarii  prezenti la targuri vor putea organiza la standul propriu pentru vizitatorii interesati, sesiuni de ateliere de lucru.

Se estimeaza participarea a minimum  200 de operatori economici cu obiect de activitate in domeniul mestesugurilor si artizanatului.

Citeste aici mai multe informatii – condiitiile de eligibilitate dar si documentele necesare inscrierii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.