Infect Era 2014: Apel transnational de propuneri de proiecte

fp7-cercetare-imm.jpg

cercetareMinisterul Educatiei Nationale, in calitate de partener in cadrul proiectului PC 7 Infect ERA anunta lansarea celui de al doilea Apel transnational Infect ERA.

Cautarea partenerilor se poate face la aceasta adresa.

Competitia se desfasoara in 2 etape:

  • pana pe 2 aprilie 2014, coordonatorul consortului trebuie sa depuna prin sistemul electronic disponibil pe pagina web: https://www.submission-infect-era.eu/ propunerea de proiect preliminara.
  • pana pe 4 august 2014, consortiile invitate trebuie sa depuna propunerile complete.

Proiectele trebuie sa se remarce printr-o buna cooperare intre participantii din domeniul academic si clinic sau industrial, sa prezinte convingator aplicatiile rezultatelor proiectului si sa demonstreze beneficiul public adus de proiect.

Consortiul trebuie sa fie format din minim 3 si maxim 6 grupuri de cercetare din cel putin 3 tari diferite. Tarile participante la acest apel sunt: Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Israel, Ungaria, Polonia, Portugalia, Romania si Suedia.

Propunerea preliminara contine 2 parti: partea A – informatii administrative (aspecte financiare, rezumatul proiectului in maxim 2500 de caractere) si partea B – ideea proiectului (scopul proiectului, rezultatele asteptate si potentialul de exploatare al acestora in aprox. 8000 caractere).

Bugetul alocat partenerului roman este 200.000 euro.

Conditiile de eligibilitatea pentru participantii din Romania sunt prevazute in Pachetul de informatii pentru programul Parteneriate, competitia 2011.

Persoana de contact: Ioana Ispas, e-mail: [email protected].

Documente anexate:

Apelul de propuneri Infect Era 2014 (PDF)

Ghidul solicitantului (PDF)

Sursa: Ministerul Educatiei Nationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.