Informare privind deficiente la nivelul sistemului national informatic de evidenta a persoanelor

MAI.jpg

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunta cetatenii ca s-au constatat deficiente la nivelul unei baze de date din componenta sistemului national informatic de evidenta a persoanelor.
Astfel, in data de 10.04.2017, s-au constatat disfunctii ale echipamentului informatic dedicat asigurarii functionarii unei baze de date, componenta a Sistemului national informatic de evidenta a persoanelor, administrat de D.E.P.A.B.D. Mentionam ca aceasta baza de date auxiliara deserveste si utilizatori din cadrul altor unitati ale M.A.I. in scopul repunerii in functiune a echipamentului, in cel mai scurt timp posibil, specialistii D.E.P.A.B.D. desfasoara activitati sustinute.

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) anunta solicitantii de fonduri europene care utilizeaza sistemul MySMIS2014 ca, având in vedere ca baza de date amintita este folosita si la validarea utilizatorilor noi in MySMIS2014, pentru moment in sistem nu se pot inregistra utilizatori noi care se identifica cu datele personale. Celelalte componente ale sistemului MySMIS2014 nu sunt afectate.

In momentul in care deficienta va fi remediata, MAI si MDRAPFE vor anunta public. Pentru a veni in sprijinul potentialilor beneficiari afectati, perioada depunerii de proiecte pentru apelurile cu termen limita deschise la acest moment in MySMIS2014 va fi prelungita corespunzator perioadei in care s-au manifestat deficientele.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.