Innovation Norway anunta rezultatele si impactul Programului Inovare Verde in Industria din Romania

intelligentcities.jpg

Saptamana viitoare va avea loc conferinta de evaluare a Programului Inovare Verde in Industria din Romania, in cadrul careia vor fi anuntate rezultatele si impactul acestui program. 50 de companii si organizatii neguvernamentale romanesti au primit in perioada martie 2013 – aprilie 2016  finantari de 26 de milioane de euro pentru ecologizarea operatiunilor curente, dar si pentru idei noi si inovatoare de proiecte verzi.

Conferinta va avea loc vineri, 14 octombrie 2016, incepand cu ora 10 la Hotel Sheraton (Calea Dorobanti 5-7, sala Platinum Grand Ballroom, etajul 2).

Vor fi prezenti:
•    Victor Vlad Grigorescu, Ministrul Energiei
•    Elsbeth Tronstad, Secretar de Stat, Ministerul Afacerilor Externe din Norvegia
•    Claudiu Vrinceanu, Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri
•    Ms. Cathrine Pia Lund, Director, Division Brand Norway, Innovation Norway, Oslo

10:00 – 11:00 – deschidere si declaratii oficiale, (Sala Platinum Grand Ballroom, etajul 2)
11:00 – 11:30 – briefing de presa (Sala Arizona, etajul 1)

Programul Inovare Verde in Industria din Romania este administrat de catre Innovation Norway, o companie publica norvegiana cu sediul in Oslo, detinuta de Ministerul Norvegian al Comertului, Industriei si Pescuitului si de Municipalitatile Regionale Norvegiene. Innovation Norway este cel mai important instrument al Guvernului Norvegian pentru inovare si dezvoltare a intreprinderilor si a industriei norvegiene. In Romania, Innovation Norway are un birou de proiecte care functioneaza in cadrul Ambasadei Regale a Norvegiei la Bucuresti si este Operator de Program pentru doua dintre programele incluse in Granturile Norvegiene si SEE 2009-2014. Mai multe informatii despre program puteti gasi pe site-ul programului: www.norwaygrants-greeninnovation.no.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.