Interviu cu Dacian Ciolos: “Cei care ingroapa Romania”

Adevarul va publica maine un articol cu Dacian Ciolos, Comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala intitulat “Cei care ingroapa Romania“.

Desi, de obicei, oficialii europeni isi masoara cu grija cuvintele inaintea unui astfel de interviu, se pare ca, de aceasta data, tonul folosit a fost unul destul de grav. Iata un “sneak preview”:

„Am primit plângeri legate de schimbarea condiţiilor de eligibilitate după publicarea cererii de proiecte… într-un caz, chiar după ce un proiect a fost anunţat câştigător” – CORUPŢIE. „Aflu despre funcţionari care îi descurajează pe beneficiari să depună proiecte dacă nu lucrează cu anumite firme de consultanţă. Altora li se cere – mai mult sau mai puţin explicit – să contribuie financiar pentru ca prelucrarea administrativă a proiectelor să nu fie prea lungă” – ŞPAGĂ. „Numărul mare de controale nu este garanţia succesului unui proiect” – BIROCRAŢIE, INCOMPETENŢĂ.

Pentru mai multe detalii, puteti vedea cateva declaratii aici: http://www.adevarul.ro/ovidiu_nahoi_-_editorial/Cei_care_ingroapa_Romania_7_472822720.html (inaintea marelui interviu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.