Întrebări și răspunsuri despre granturi

Claudiu-Nasui.png

Claudiu Năsui: “Din poziția de ministru, am decis încă de la început să mă asigur că ministerul pe care îl conduc este în slujba cetățeanului. De aceea, vreau să elimin ambiguitățile și interpretările, astfel să pot ușura povara birocratică a celor care decid să aplice la granturile disponibile.
Un alt pas în această direcție este publicarea colecției de întrebări primite pe email, rețele de social media sau în comentarii. Răspunsurile sunt formulate într-un limbaj normal și accesibil, pentru a furniza informații clare și răspicate. Aici este prima versiune a documentului, acesta urmând să fie updatat periodic cu noile clarificări solicitate: https://bit.ly/2XClLtZ.
De asemenea, pregătim lista cu statusul aplicațiilor și săptămâna aceasta vom include informații mai detaliate, în urma sugestiilor primite de la aplicanți. Procesul de transparentizare este unul pentru care acum creăm procedurile deoarece este prima oară când deschidem ministerul celor care interacționează cu el, cu adevărat. Transparența nu este doar un slogan, este un mod de lucru pe care îl adoptăm în toate departamentele și serviciile din subordine, iar acest exercițiu este parte din proces.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.