MADR sustine prelungirea termenelor ai sectorului de productie agroalimentar privind diminuarea risipei alimentare

legume_piata.png

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca, in urma dezbaterilor publice care au avut loc ca urmare a postarii pe site-ul Ministerului a normelor metodologice de aplicare a Legii nr.217/2016, privind diminuarea risipei alimentare, a propunerilor si opiniilor cu valoare de recomandare primite de la reprezentantii sectoarelor aflate sub incidenta prezentei Legi, a rezultat necesitatea instituirii unor noi termene.

In acest sens, MADR sustine prelungirea termenelor pâna la data de 31 decembrie 2017, prin intermediul unei Ordonante de Urgenta. Facem precizarea ca aceste masuri sunt luate din cauza inaplicabilitatii Legii nr.217/2016 in forma actuala.

Un grup de lucru format din experti ai MADR si din actori ai sectorului de productie agroalimentar, lucreaza pentru imbunatatirea Legii nr.217/2016 privind diminuarea risipei alimentare.

Sursa: MADR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top