Investitia in managementul riscului (partea 2 din 3)

Daca se doreste achizitionarea unui software specializat in managementul riscului atunci iarasi exista subiectivitate. De la valori de ordinul sutelor de euro pentru un soft precum @Risk for project sau VSRisk si pana la soft de 10.000 de euro cum este Risicare cel pe care il distribuie pe piata din Romania compania pe care o reprezint, Paideia Consulting. Si vorbim de costuri pentru o singura licenta.
Mai mult, in functie de profilul organizatiei se poate vorbi de riscuri la nivel de proiect, la nivel de produs, de fel de fel de riscuri care necesita abordari diferite si deci pregatire diferita.
(obs. maine, partea a treia a acestui post)

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.