INVITATIE SPECIALA

INVITATIE SPECIALA

Subiect: Extinderea flexibila a accesului mediului privat la finantarile Uniunii Europene

Stimati Parteneri/Distinsi Colegi,

va ducem la cunostinta pe aceasta cale ca – in prezenta reprezentantilor principalelor autoritati centrale de gestiune a fondurilor / schemelor de ajutoare de stat UE pentru economia Romaniei – am inaugurat cu deosebit succes pe data de 6 februarie la Bucuresti ATELIERUL INTER-ACTIV de IDEI, PROIECTE si INVESTITII INOVATIVE. Aceasta prima reuniune de afaceri s-a desfasurat in forma unui INCUBATOR de proiecte si afaceri europene in direct, cu participarea a peste 50 de companii si organizatii interesate din sistemul privat si a fost dedicata in principal investitorilor, intreprinzatorilor mici si mijlocii, ca si managerilor sau liderilor ONG care doresc sa aiba acces rapid si eficient la banii europeni pentru dezvoltarea afacerilor lor prin noi proiecte de investitii performante, stabile si de mare impact social-economic si pentru comunitate.

In acest sens, prin acest sistem de parteneriat social extins, bazat pe Reg. 1081 si Reg. 1083 ale Consiliului European asumate ca Stat Membru si de Romania, programul nostru va invita sa beneficiati de aceasta oportunitate exclusiva de fomare din mers si de sprijin concret pentru investitia Dvs. Aveti posiblitatea sa utilizati, astfel, urmatoarele componente principale:

  1. pachetele de beneficii prin sistemul de afiliere pe termen scurt sau mediu la ATELIERUL INTER-ACTIV in sistem de abonament pentru obtinerea unui suport continuu si decontarea cheltuielilor respective, pe baza contractuala, din alocarile special prevazute de UE sa acopere asistenta tehnica, redactarea proiectelor si anexelor tehnice, implementarea;
  2. reuniunile progresive de lucru sub forma INCUBATORULUI de PROIECTE, care urmeaza sa se desfasoare lunar la Bucuresti sau – la cerere – intr-un alt mare centru economic interesat;
  3. modulul de cursuri on line de tip post-universitar pentru formarea multi- si inter-disciplinara a tuturor celor interesati sa-si consolideze o expertiza complexa si sa participe direct la procesul de absorbtie a fondurilor UE – program realizat in cooperare cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe CRISTEA” si aflat, in prezent, la a VIII-a grupa de studii la nivel national (termen de inscriere: 16 februarie 2009).

Va amintim ca programul este girat in mod oficial prin diplomele emise participantilor/ absolventilor de catre KNOWLEDGE MANAGEMENT INSTITUTE -sucursala Romania (afiliat la International Knowledge Management Institute-Washington D.C., organizatie care furnizeaza pe plan international formarea ca Certified Knowledge Consultant), EUROLINK- House or Europe, afiliata la International Institute of Education Network si de Asociatia de Stiinte Alternative din Romania, prezidata de Prof. Univ. Dr. Carmen COSTEA (ASE), evaluator certificat al Comisiei Europene de la Bruxelles, ca si cu amabilul sprijin al ALERON Training Centre. Partenerii media permanenti ai programului sunt: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro.

Mentionam ca puteti opta pentru toate sau doar pentru una dintre componentele programului nostru pe baza informatiilor complete disponibile la adresa: www.structuralfunds.ro/Atelier.html

Cu urarile noastre de succes,

Secretariatul Platformei “EU-RO Clearing Funds”

c/o EUROLINK-House of Europe

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.