Ionel Timisan: Cum sa lucrezi cu cel care te enerveaza?

suparareUneori atat de des ne este tulburata activitatea si mintea de acel “Gica Contra” care refuza sa coopereze incat ajungem sa realizam fapte si sa spunem lucruri care ulterior ne afecteaza si putem sa le regretam. Iar cand acea persoana ocupa o pozitie de unde ne face nevoiti sa o suportam atunci totul poate sa para si mai greu. Totusi ca sa nu ajungem la acele momente de enervare maxima putem sa urmarim sfaturile ce ne sunt date de catre specialisti:

Ce sa NU facem cand ne suparam!

Nu alergati repede cu mana pe bricheta si pe pachetul de tigari! Fara sa realizezi cel care te enerveaza te si distruge cu propria ta mana, nu-i da aceasta sansa. Iar si daca fumezi de nervi, pastreaza numarul tigarilor cat mai aproape de zero.

Nu consumati stimulatoare artificiale. Evitati cafeaua, energizantele, cafeaua, sucurile acidulate, batoanele energizante, dulciurile multe, etc. Toate acestea va ofera un plus de energie pentru o perioada scurta de timp iar tendinta este de a relua consumul cand observam ca revine acea stare neplacuta.

Nu puneti paie pe foc
. Nu aruncati cu rautacisme directe sau indirecte. Pastrati calmul iar ofensele, jignirile si reprosurile pastrati-le acasa. Lasati orgoliul deoparte. Mai bine fiti diplomat, scrie Ionel Timisan pe blogul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.