Charisma a intrat pe piata din Africa

total_softCharisma ERP, sistemul informatic integrat nr. 1 in Romania, a intrat pe piata din Africa, urmand sa fie implementat la Carrefour Automobile Dakar. Contractul cu firma senegaleza, dealer BMW si Land Rover, a fost semnat saptamana trecuta si prevede implementarea solutiei sale de leasing in urmatoarele 4 luni.

Carrefour Automobile a preluat de curand compania de creditare LocAfrique si a devenit unul din principalii jucatori ai pietei de leasing din Senegal, avand planuri de extindere in 7 tari din regiune.

TotalSoft va furniza o solutie completa, compusa dintr-o serie de module destinate nu doar gestionarii activitatii de leasing ci si modelarii business-ului in vederea extinderii sale atat la nivel local, cat si international. Astfel, prin intermediul modulelor de web leasing, de finantare a dealerilor, de business inteligence sau alertare a clientilor, Carrefour Automobile isi va consolida pozitia pe piata, avand acces la tehnologii de ultima generatie, care ii vor permite integrarea directa, prin servicii web, cu furnizorii sai din Europa.

O alta componenta va fi interfatarea Charismei cu aplicatia Bancii Centrale a Africii de Vest si adaptarea sistemului de raportare conform legislatiei in vigoare in aceasta regiune. O data incheiata aceasta faza contractuala, completata de disponibilitatea aplicatiei in limba franceza, Charisma va putea fi adoptata cu usurinta si de alti jucatori ai acestei piete.

Semnarea contractului cu Carrefour Automobile marcheaza nu doar intrarea Charismei pe un nou continent ci si intr-un nou mediu economic si cultural, lucru care va duce la cea de-a 11 localizare a solutiei, in doar 6 ani scursi de la prima implementare internationala.

La nivel mondial, compania TotalSoft a fost listata in topul primilor 10 furnizori de solutii software pentru leasing de catre studiul „Software systems for the leasing industry”.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 23 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.