IT-stii clujeni vor beneficia de un proiect european in valoare de 900.000 lei

it-programmer.jpg

it-programmerFinantarea europeana de aproximativ 200.000 de euro (900.000 lei) a fost obtinuta prin Programul Operational Sectorial ’”Cresterea Competitivitatii Economice”, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Clusterul iTechSylvania, din cadrul Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES), filiala Transilvania, ofera astfel programatorilor clujeni, care ocupa pozitii senior in cadrul companiilor membre,  sansa de a se perfectiona profesional.

Programul va cuprinde  12 cursuri tehnice si 5 cursuri de soft skills, care vin in completarea abilitatilor participantilor, prin exercitii practice de comunicare, public speaking, oferirea de feedback, cresterea capacitatii de interrelationare cu echipele din care fac parte.

In principal, proiectul se adreseaza acelor compani care nu-si pot acoperi costurile pe care le presupune un training pentru dezvoltarea competentelor tehnice pentru pozitii de senior.

Cursurile deja au inceput iar la primul eveniment au contribuit companii precum: Arobs Transilvania Software, Fortech, Imprezzio, Recognos, PitechPlus, Net Brinel, Centrul de Informatica Miniera, Ro et Co, Transart, dar si reprezentanti ai Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca si ai Universitatii Babes-Bolyai.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.