Kaufland Romania sustine ONG-urile mici, cu o finantare totala de 500.000 de euro

Start-ONG_kaufland-1-768x442.jpg

Kaufland Romania, in colaborare cu Asociatia Act For Tomorrow, a lansat programul START ONG – primul si singurul program de finantare dedicat ONG-urilor mici sau a celor aflate la inceput de drum.

Finantarea totala acordata de Kaufland Romania pentru dezvoltarea micilor ONG-uri este de 500.000 de euro, prin sustinerea a peste 100 de proiecte in 2019.

De la 1 martie 2019, pot sa aplice la START ONG organizatiile non-guvernamentale mici sau infiintate in 2019, dar si institutii publice din sfere precum educatia (de exemplu gradinite, scoli) si cu rol social (cantine publice, centrele pentru persoane varstnice si copii).

Acestea pot inscrie proiecte din domeniile educatie, mediu, sanatate, social si cultura si pot obtine finantari de pana la 10.000 de euro fiecare.

Conditiile pentru eligibilitate sunt disponibile pe www.startong.ro. Tot pe aceasta platforma trebuie inregistrate proiectele propuse pentru finantare, urmand regulamentul si indicatiile din platforma. Evaluarea proiectelor se va face de catre un juriu format de Asociatia Act For Tomorrow, in ordinea solicitarilor primite pana la epuizarea bugetului lunar, iar restul proiectelor neevaluate vor putea fi inscrise in competitie in urmatoarele apeluri lunare.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.