Keez.ro este serviciul tau de contabilitate digitala

unnamed-file.jpg

Contabilitatea reprezinta baza oricarei afaceri de succes, pe care orice antreprenor ar trebui sa o inteleaga si sa aiba grija ca principiile sale sa fie puse in aplicare intr-un mod corect, cat mai profesionist, fara erori de calcul sau evidenta. In caz contrar, acestea pot duce la falimentul afacerii! De aceea, serviciile de contabilitate vin in ajutorul nostru, traducandu-ne limbajul cifrelor si tinand evidenta exacta a tuturor cheltuielilor sau veniturilor unei firme, insotite de explicatiile aferente.

Fie ca ai un IMM sau un start-up, business-ul tau nu poate functiona fara o evidenta contabila stricta. O firma de contabilitate este indispensabila oricarei companii. Pentru ca afacerea ta sa functioneze corespunzator, trebuie ca aceasta sa aiba parte de o planificare si o organizare adecvata, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, ai nevoie de un sistem de raportare bine pus la punct.

Din pacate, o firma de contabilitate clasica de cele mai multe ori esueaza in a-i oferi antreprenorului informatiile de care are nevoie. Antreprenorii pot beneficia acum de tot suportul de care au nevoie, odata cu aparitia serviciilor de contabilitate online de la Keez.ro.

Keez.ro ajuta antreprenorii sa isi concentreze energia si inventivitatea pe ideea lor de afaceri propriu-zisa, fara a aloca, mai mult decat este strict necesar, timp si bani in activitati de back-office. Cu Digital Office de la Keez.ro poti transforma contabilitatea clasica intr-una digitalizata. Scapa de volumul mare de documente pe care le predai lunar contabilului. Urmareste-ti toate informatiile contabile chiar pe telefonul tau.

Platforma Keez.ro ofera antreprenorilor servicii care ii vor ajuta sa salveze timp si energie, pentru a se putea dedica sarcinilor cu adevarat importante pentru business-ul lor. In plus, Keez.ro iti pune la dispozitie rapoarte extrem de valoaroase pentru evaluarea interna a profitabilitatii, pe care in prezent niciun contabil obisnuit nu ti le poate oferi: rapoarte real-time de incasat, furnizori de platit, cash in banci, cheltuieli luna curenta, profit, avansuri/deconturi, imprumuturi actionari, cash in casa, datorii la stat sau statut de plata.

Salarizarea, infiintarea firmei, procesarea rapida, accesul online, facturarea oricand, de oriunde, toate acestea nu mai reprezinta o problema, deoarece Keez.ro este o companie care aduce contabilitatea in secolul XXI, oferind servicii de contabilitate online si instrumente de management pentru IMM-uri, PFA si start-up-uri.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.