Kinderpedia se listează pe SeedBlink și cedează 15,4% din capital

kinderpedia.jpg

Kinderpedia, platformă de servicii de management și comunicare dedicată grădinițelor și școlilor, se listează pe SeedBlink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din regiune, în cadrul unei runde de finanțare de 400.000 euro pentru care compania cedează 15,4% din capital.

Runda este condusă de Roca X, care a angajat 200.000 euro. Evaluarea pre-investiție a Kinderpedia este de 2,2 milioane euro. ROCA X este fondul de investiții cu plasamente în startup-uri din tehnologie lansat de CITR.

“Această rundă de finanțare este o oportunitate valoroasă de a duce mai departe transformarea pe care am început-o în educație în urmă cu cinci ani. Fondurile vor fi alocate preponderent pentru a accelera marketingul și vânzările în România, Marea Britanie, Portugalia și Elveția. Acordul cu Roca X și listarea pe SeedBlink reprezintă o șansă de a atrage alături de noi parteneri cu valori similare. Împreună, ne dorim să facem tranziția către o educație conectată și să sprijinim dezvoltarea copiilor în primii ani de școală”, a comentat Daniel Rogoz, CEO și Co-fondator Kinderpedia.

Concepută de la început pentru scalare, Kinderpedia este o platformă de tip cloud, găzduită în siguranță pe serverele Amazon și funcționează ca o aplicație nativă pe Android și iOS. Aplicația este multi-language și multi-currency și este disponibilă în nouă limbi… Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.